در حال بارگذاری ...
شنبه 10 آذر 1403

بازدید اعضای شورای مشارکت مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه‌ای از مرکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی در روز چهارشنبه 15 بهمن 99، مقارن با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) بازدید اعضای شورای مشارکت مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه‌ای از مرکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد، جهت آشنایی با ظرفیت ها و پتانسیل های این مرکز رشد و معرفی واحدها و هسته های فناور فعال با حضور آقای مهندس مستشاری "رییس هیات مدیره مجمع" ، آقای دکتر حداد "رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی" ، سرکار خانم شریف الحسینی "مدیر عامل مجمع"، سرکار خانم مهندس چمبری "مدیر عامل شهرک صنعتی خیام نیشابور" ، معاونین پژوهش وفناوری ، دانشجویی و فرهنگی و مدیر مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی ، برگزار گردید.

جلسه با خیر مقدم جناب آقای دکتر حداد سبزوار، به عنوان میزبان آغاز شد. پس از ایشان، سرکار خانم شریف‌الحسینی، مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، مقدمه‌ای برای تشکیل جلسات شورای مشارکت بیان نمودند و در خصوص موضوع جلسه و تلاش‌های مجمع و نیز مرکز رشد دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای مباحثی را ارائه دادند و دغدغه‌ها و ماموریت‌ها و اقداماتی که می‌توان به جدیت در رابطه با اشتغال و ارتباط با مرکز رشد و مراکزی از این قبیل انجام داد صحبتی داشتند.

☑ در ادامه جلسه، مهندس اسکندری، معاون پژوهش و فناوری دانشکده فنی منتظری ، ضمن توضیح فرایند پذیرش در مرکز رشد ،به معرفی  واحد ها و هسته های فناور مستقر و دست آورده ها و ظرفیت انها پرداختند. ایشان ابراز داشتند ایجاد و حمایت جدی از مراکز رشد در دانشگاه فنی و حرفه ای اقدام عملی را راستای تحقق دانشگاه کار افرین می باشد.

☑ دکتر جعفری، ریاست محترم دانشکده ثامن به صراحت،  همیاری مجمع را در این رابطه طلب فرمودند و دلیل درخورشان را در رابطه با گره‌گشایی این مرکز مطرح کردند و پیشنهاداتی را در رابطه با همراهی و همکاری بهتر ارائه دادند و در همین جهت از هیات مشارکت مجمع برای جلسه نوبت بعد دعوت بعمل آوردند تا جلسه در دانشکده ثامن برگزار شود.

☑ جناب آقای مهندس مستشاری، رییس هیات مدیره مجمع، سخنانی را در رابطه با شان و منزلت حضرت زهرا (س)، به مناسبت روز ولادتشان ایراد کردند و سپس به مشکلات زیربنایی بحث مهارت‌آموزی، رشد و کارآفرینی پرداختند.

ایشان تشکیل کانون‌های رشد را در مسیر راه ضروری دانستند و تاسیس این کانون‌ها در هر هنرستان را به عنوان راهکاری بیان کردند تا بشود به نوعی از هد رفت نیروی انسانی جلوگیری کرد.

همچنین در پایان سخنان ارزنده‌شان، از اعضای جلسه تقاضا نمودند تا پایه و اساس بنیادی و قوی برای تشکیل این کانون‌های رشد و کارآفرینی در نظر گرفته شود.

☑ در ادامه جلسه، پس از تبادل نظر اعضا حاضر در جلسه، از سرکار خانم شریف‌الحسینی و سرکار خانم دکتر جلالی، بخاطر تلاش‌های بی‌وقفه و نتیجه‌بخش و موثرشان و به مناسبت روز زن، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در پایان اعضای شورای مشارکت با حضور در واحد ها و هسته های فناور مرکز رشد با قابلیت ها و زمینه های فعالیت آنها آشنا شدند.